Restaurant Menu du restaurant
Menu de la semaine 40
(29/09/2025 au 05/10/2025)
Lundi
Menu A
MuertenzoppSchwéngs Geschnetzeltes
mat Curry
Räis, Courgetten Gratin
Menu B
MuertenzoppTagliatellien mat Saumon
a Brokkoli
Menu C
MuertenzoppCroque Monsieur
Fritten
Zalot
Mardi
Menu A
BauerenzoppSchnitzel vun der Dinde
Gebrode Gromperen
Gebrode Champignons
Menu B
BauerenzoppTortillas de patatas
Tomatenzooss
Cruditéiten
Menu C
BauerenzoppCroque Monsieur
Fritten
Zalot
Mercredi
Menu A
Zelleri CrèmeBoulette Liégeoise
Gromperepurée
Brockelcher
Menu B
Zelleri CrèmeNuddels Gratin
mat Geméis
Zalot
Menu C
Zelleri CrèmeRisotto mat Courgetten,
Kürbis a Pancetta
Jeudi
Menu A
KierwelzoppJudd mat Gaardebounen
Gebotschte Gromperen
Menu B
KierwelzoppKuddelfleck
Gekachte Gromperen
Bounen am Speckmantel
Menu C
KierwelzoppRisotto mat Courgetten,
Kürbis a Pancetta
Vendredi
Menu A
Champignons CrèmeKlénge Saumon Bellevue
Coeur de Rumsteak oder Fëschfilet
Zooss Bérnaise
Iwwerraschungs-Gromper
Wellignton Geméis
Menu B
Menu C
Samedi
Menu A
CourgettenzoppPoulet am Schäffchen
Grompere Gratin
Zelleri mat Kraider
Menu B
CourgettenzoppRoude Rommel Gnocchi
mat Kéiszooss an Nëss
Spinat Zalot
Menu C
CourgettenzoppBacalhau
à Bras
Dimanche
Menu A
Consommé CéléstineTartare de tomates anciennes
Prince Orloff oder Kabeljau am Kraidermantel
Pomme Grenaille a Kürbis gebrode mat Hunneg